Alimente depozitate într-o mizerie de nedescris și printre gândaci, au descoperit comisarii de la Protecția Consumatorilor în bucătăria unui restaurant din Medgidia, unitatea fiind amendată cu 20.000 de lei.

Potrivit reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului din Constanța în cursul zilei de miercuri au mers în control la restaurantul Perla Dobrogei din Medgidia, unde au descoperit produse periculoase pentru sănătatea consumatorului, dar și gândaci printre alimente. În plus, acestea erau păstrate în condiții neconforme, ținute în căldură, iar multe dintre ele erau în afara termenului de garanție.

Șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu, spune că, în luna martie, comisarii de la Protecția Consumatorului au mers într-o acțiune de consiliere și îndrumare la unitatea respectivă, dar condițiile descoperite acum sunt chiar mai rele decât în urmă cu trei luni.

Comisarii de la Protecția Consumatorului au dispus oprirea temporară de prestări servicii în cazul restaurantului, reprezentanții unității fiind sancționați cu 20.000 de lei.

Articolul precedentUltimul spectacol din „Miturile Cetății” este reprezentat la Centrul „Jean Constantin”
Articolul următorVIDEO| Gospodării inundate la Enisala