Un bărbat de 44 de ani, din Galați, a fost prins, luni seară, în timp ce, în prezența unui grup de persoane din care una cu rol de jucător fals, promova un joc tip alba-neagra în stațiunea Mamaia.

Polițiștii locali constănțeni s-au sesizat din oficiu, luni seară, în jurul orei 21.00, după ce, în zona de promenadă a hotelului Flora din stațiunea Mamaia, un gălățean în vârsta de 44 de ani, promova un joc de noroc, tip alba-neagra. „Pentru că jocul în cauză, al cărui rezultat era influențat de dexteritatea mânuitorului în scopul obținerii de venituri, constituie infracțiunea prevăzută în art.23, alin.( 2), lit.d, din O.G nr.77/2009, privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, persoanei depistate i s-a solicitat să înceteze activitatea ilicită, timp în care cei care asistau la jocul respectiv au părăsit zona. În acest caz a fost reținut pentru verificări instrumentarul folosit în desfășurarea faptei cu caracter ilicit”, spun polițiștii locali constănțeni.

În acest caz au fost întocmite și actele prevăzute de lege în vederea sesizării Poliției Stațiunii Mamaia, în continuarea cercetărilor, întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.  Pedeapsa prevăzută de lege în asemenea situații este închisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda.

„Recomandăm tuturor celor care sesizează astfel de fapte să anunțe imediat dispeceratul DGPL la numerele 0241484205 sau prin whatsapp 0799606142”, mai spun polițiștii.

Articolul precedentSchimbare de ștafetă a Poliției de Frontieră în Marea Egee
Articolul următorVisele femeilor pot deveni realitate la Constanța. Un medic plastician oferă consultații gratuite