Teatrul de Stat Constanța va fi gazda Galei Tânărului Actor HOP, 2019,  în perioada 2-5 septembrie.

Doar 5 (cinci) zile ne mai despart de întâlnirea cu DansActorii participanți la Gala Tânărului Actor Hop. Tânăra generație de actori va păși pe scena performanței actoricești, pregătită pentru o competiție ce se anunță extrem de provocatoare.

Zilele la Gala Hop vor fi pline de activități, fie că este vorba de repetiții și pregătiri pentru probele de concurs din fiecare seară, fie că este vorba de întâlniri cu oameni dispuși să îi ajute, să le facă lin, țintit și frumos drumul către actorul total.

În fiecare seară, de la ora 21.00, vor avea loc nocturnele HOP cu creatori și teoreticieni de marcă din lumea teatrului și dansului. Accesul publicului spectator este liber și este permis până la ora 18.30.

Pe2 septembrie  „O întâmplare… cu jazz” – un film de Mircea Albuţiu, cu Miriam Răducanu (work in progress), urmat de discuţii libere

3 septembrie : „Pe 3 în doi” sau „Rostirea mişcării şi Dansul vorbei”, performance cu Ion Caramitru şi Gigi Căciuleanu, urmat de discuţii libere

4 septembrie: Teatrul Coregrafic şi DansActorul – discuţie moderată de Oana Cristea-Grigorescu, jurnalist cultural

Până la debutul concursului, vă invităm să-i cunoașteți pe cei 48 de actori pregătiți să intre în arena competiției. O puteți face până în 31 august accesând https://galahop.uniter.ro/votul-publicului-2019/.  Publicul decide premiul său și poate vota online joi, 5 septembrie, până la ora 20.00, anunță organizatorii.

 

Articolul precedentRestricții de circulație în zona peninsulară
Articolul următorUn bărbat a fost accidentat grav după ce a traversat prin loc nepermis