Primăria Municipiului Constanța organizează concursuri pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante din cadrul Serviciului Achiziții Publice, Direcția Achiziții și Investiții Publice.

Se caută, astfel:

 – inspector clasa I, gradul superior (1 post). Condiții de participare: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în specialitatea științe economice, juridice, inginerești, minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

 – inspector clasa I, gradul principal (1 post). Condiții de participare: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în specialitatea științe economice, juridice, inginerești, minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor.

 – inspector clasa I, gradul asistent (2 posturi). Condiții de participare: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în specialitatea științe economice, juridice, inginerești, minim 1 an vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului, la sediul Primăriei Municipiului Constanța, camera 218. Proba scrisă se va desfășura în data de 11.02.2019, ora 10:00, iar interviul candidaților admiși la data de 13.02.2019, ora 14:00.

Condițiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afișate la sediul instituției și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Articolul precedentFC Viitorul anunță un nou transfer
Articolul următorFOTO| Ambulanță ce transporta pacient, implicată într-un accident rutier