Teatrul de Stat Constanța prezintă vineri,3 martie, de la ora 19.00, „Cea mai frumoasă soție” de Eugen Labiche, o comedie de situație din lumea burgheziei pariziene, în care intriga se țese în jurul unei preafrumoase femei, curtate de toți bărbații din jurul ei. Din distribuție fac parte Florina Stanculet,Liviu Manolache,Nicodim Ungureanu,Andrei Cantaragiu,Remus Archip,Andu Axente,Luiza Martinescu,Adrian Dumitrescu,Alexandru Iacov,Laura Craciun,Diana Vieriu,Cosmin Mihale și Gelu Ciobanu.

Sâmbătă, 4 martie, ora 19.00, „Șobolanul rege” de Matei Vișniec.

Într-un loc din Balcani se războiesc, concret, cu gloanţe şi sânge, două tabere care fraternizează în fiecare seară, în faţa televizorului. Îşi vând arme şi muniţie una alteia şi ar face orice pentru mediatizarea conflictului lor. De fapt, nici măcar nu sunt două tabere, căci beligeranţii se luptă, la nivel profund, cu ei înşişi, încercând să-şi facă mizeria cunoscută lumii, să apară la televizor. Este o lume urâtă şi nebună, a cărei interfaţă cu publicul o reprezintă jurnalistul, interpretat de Iulian Enache. Obiectivul său devine, pe parcurs, câştigarea coroanei de rege al audienţei, a primului loc în jurnalele de ştiri. Vor mai urca pe scenă Remus Archip,Maria Lupu,Marian Adochitei,Mihai Sorin Vasilescu,Andrei Cantaragiu,Adrian Dumitrescu,Mirela Pana,Georgiana Mazilescu,Ana Maria Stefan.

Week-endul este încheiat de comedia lui Pierre Beaumarchais „Nunta lui Figaro”. Din distribuție fac parte actorii Tani Stefu,Bogdan Caragea,Luiza Sarivan,Luiza Martinescu,Cristina Oprean,Lana Moscaliuc,Cosmin Mihale,Florentin Roman,Laura Craciun,Mircea-Dumitru Siromașenco,Dan Cojocaru,Alexandru Iacov,Daniela Ivanciu.

Articolul precedentPe 10 și 11 mai, Constanța face sport!
Articolul următorFOTO VIDEO| Cinci persoane rănite în urma unui accident la Mihail Kogălniceanu