ianis_hagi

Ianis Hagi a semnat un contract valabil până în 2024 cu Genk, campioana Belgiei, formație calificată direct în grupele Champions League.

Ianis a fost însoțit la tratative de tatăl său,Gheorghe Hagi, de Gică Popescu și George Ogararu.
„Ianis are o tehnică extraordinară, poate lovi mingea cu ambele picioare și are o tehnică de lovire a balonului excelentă. Este un jucător creativ, mereu căutat pe teren, cu mult curaj și inițiativă. Hagi a avut un sezon excelent la FC Viitorul: 39 de meciuri, 14 goluri, opt pase decisive. Asta i-a adus interesul multor cluburi importante ale Europei. Ianis a strălucit recent și la Campionatul European U21, unde a ajuns până în semifinale cu România. KRC Genk este fericită că Hagi a ales proiectul lui Genk. Bine ai venit și mult succes, Ianis!”, a fost mesajul postat de campioana Belgiei pe site-ul oficial.

Ianis Hagi are la doar 20 de ani, un palmares important. Campion la categoriile U13, U15, U17 și U19 cu FC Viitorul, Ianis Hagi a fost mereu o prezență constantă la naționalele de juniori și tineret ale României, cu aceasta din urmă calificându-se în semifinalele Campionatului European U21 din acest an, unde a și înscris două goluri.

Articolul precedentMinorul care a provocat tragedia de la Medgidia, a fost arestat
Articolul următorFOTO VIDEO| Autoutilitară în flăcări pe A4