Ninge în mai multe zone din județul Constanța, iar drumarii au scos  utilajele pe șosele.

Echipele de intervenție ale Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, acționează de la primele ore ale dimineții, pentru a menține în condiții optime toate drumurile județene. Acestea acționează pe raza județului cu 17 ATB-uri cu lamă și material antiderapant, 5 Unimoguri, 6 Wolla, un buldoexcavator și 6 autoutilitare.

Cantități mai mari de zăpadă s-au înregistrat pe  DJ 392 Amzacea Dumbrăveni,  DJ 391 A Oltina Șipote,  DJ 391 Negru Vodă  Olteni, DJ 223 Ion Corvin Rasova.

 În acest moment nu sunt drumuri blocate și nu s-au înregistrat evenimente rutiere. Ninge în continuare, temperaturile sunt ușor negative și se acționează în continuare.

DRDP Constanșa a intervenit în cursul nopții cu  120 de autoutilaje au patrulat pe drumurile naționale din administrare și au răspândit 821 tone sare și 21.600 litri de clorură de calciu, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță. 

La ora 5, carosabilul era umed, cu zăpadă frământată de 1-2 cm în Județul Ialomița, la Slobozia și pe DN 22F, în Județul Tulcea, iar vizibilitatea bună.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta