Un magazin de produse chinezești din Cernavodă a fost închis de comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Consstanța deoarece vindea mărfuri care puteau pune în pericol viața consumatorilor.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că, în urma verificării de la magazinul de produse asiatice Zang Shi Express, pe data de 13 iulie a primit decizia de suspendare a activităţii acestuia pentru o perioadă de şase luni, hotărârea fiind luată la solicitarea Comisariatului Constanţa, pentru abateri repetate.

” Produsele chinezești de proastă calitate ce nu respectă nicio normă europeană vor face obiectul unor acțiuni de control iar în condițiile nerespectării celor impuse de noi se va solicita suspendarea activității. Este încă un mesaj ferm, transmis acestor operatori economici, de la care nu ne vom abate. Nu suntem lada de gunoi a Asiei. De la fierbătoare ce le pun într-un real pericol viaţa consumatorului până la jucăriile aparent inofensive dar prezente pe sistemul de alertă European rapEx, toate aceste produse trebuie retrase fără a expune consumatorii”, a declarat Horia Constantinescu, seful CJPC Constanța.

Imagine