pnl

 

Reuniunea regională sud–est a Partidului Național Liberal a avut loc pe 14 aprilie la Constanța. Peste 3.500 de susţinători din Constanța,Vrancea, Buzău, Tulcea, Brăila și Galați au participat la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare.

Au fost prezenți președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare:Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Ciprian Busoi, Vlad Nistor.

Rareș Bogdan a anunțat că sâmbăta viitoare, pe 20 aprilie, se va organiza un miting „în capitala corupției din România, la Alexandria. Le-am transmis că vine lupul și noi vom fi acolo, peste 10.000, să le arătăm că timpul PSD a expirat, că timpul lui Dragnea și a  găștii din jurul său a expirat, că România trebuie eliberată din mâinile lor.”

„Constanța a fost condusă de gruparea Mazăre – Constantinescu – Strutinski, trei infractori care au terorizat un oraș și un județ. PSD a adus alți infractori și au înlocuit un baron cu alt baron. Trebuie să dispară din Constanța astfel de indivizi. Constanța are cel mai mare potențial economic după  București. Constanța a fost abandonată, au fost abandonați investitorii din turism, au fost abandonați în primul rând cetațenii Dobrogei. Este inadmisibil să lași portul Constanța și investițiile  pe mâna unei găști de infractori. Acest lucru trebuie oprit și primul pas este pe 26 mai”, a precizat Rareș Bogdan.

 

Ludovic Orban a declarat că a venit la Constanţa să pornească bătălia pentru România. „ O bătălie cu un inamic care şi-a bătut joc de România, un inamic care a dus România sub nivelul mării. Suntem la Constanţa, poarta de intrare şi de ieşire din Europa. Dumnezeu ne-a dat Marea Neagră, Dunărea şi de când au venit ăştia la putere, îşi bat joc de aceste daruri. Nu suntem în stare să închidem coridorul pautru paneuropean, coridorul feroviar și să asigurăm navigabilitatea Dunării …M-am săturat să mă conducă, repetenţii, codașii, hoţii, agramații,  m-am săturat ca România să fie făcută de răs in toată Europa de cei care au sucit minţile săracilor, minţile celor care nu înţeleg, încă, adevărul despre România și care țin România pa loc de 30 de ani”

 

 

Articolul precedentFOTO| O mașină s-a răsturnat pe podul rutier de la Ovidiu
Articolul următorVoluntarii se pot înscrie de astăzi pentru festivalul NEVERSEA