Pompierii ISU Constanța au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit astăzi la un depozit de materiale situat pe strada Interioară nr 3 din Constanța. Incendiul se manifestă pe o suprafață de 500 mp. Din fericire nu sunt victime.

La fața locului intervin patru autospeciale de stingere, două din cadrul Detasamentului Palas, una din cadrul Detașamentului Port și una de la punctul temporar din Kogălniceanu.

 

Cauzele izbucnirii incendiului vor fi stabilite de specialiștii ISU.

UPDATE

Din cauza degajărilor mari de fum a fost emis mesaj prin RO-ALERT. „Atenție! incendiu hala depozitare în municipiul Constanța, str. Interioară 3 , cu degajări mari de fum.
Pentru asigurarea protecției, rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Inspectoratul pentru Situatții de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța”

La incendiu sunt prezente 6 autospeciale de stingere, o autoscară și 2 autospeciale de la SVSU. 27 de pompieri plus 21 din tura liberă se luptă cu flăcările de mai multe ore.

Incendiul a fost localizat, pompierii lucrează pt stingerea micilor focare.Nu mai este pericol de extindere

 

Articolul precedentMinoră de 13 ani, agresată la Medgidia
Articolul următorAsociația Elevilor din Constanța a dat în judecată Guvernul, Ministerul Educației Naționale și Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice