Pagube în municipiul Constanța după furtuna de sâmbătă după-amiază. Maşini avariate de copacii căzuți, acoperișuri smulse de vânt, străzi inundate.

Constanța a fost sub avertizare de cod portocaliu de vijelie, între orele 18.35- 19.30. Văntul a bătut în rafală cu 80 de km pe oră.

Bulevardul Ferdinand a fost inundat, mașinile cu greu au putut trece prin zonă.

Probleme sunt în toate cartierele constănțene. Copacii puşi la pământ de vântul puternic au avariat mai multe maşini. Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit cu drujbele.

Mai multe clădiri au rămas fără acoperiș. Potrivit ISU Constanța „Detașamentul Fripis intervine la restaurantul Beirut unde acoperișul a fost luat de vânt și aruncat pe firele electrice.Detașamentul port a intervenit pentru degajarea copacilor căzuți pe trei mașini, un acoperiș și o țeavă de gaz pe str. Nehoiu, poarta 6.”

Pompierii intervin și în alte localități din județul Constanța. „O casă si o curte inundate la Grădina, o schelă căzută în Mangalia, trei case și trei curți inundate în Hârșova,” anunță reprezentanții ISU Dobrogea.

La dispeceratul ISU s-au înregistrat peste 150 de apeluri în care oamenii au reclamat situații disperate.

Articolul precedentFOTO VIDEO| Ploaie torențială la Istria. Gospodării inundate
Articolul următorFOTO| Accident mortal la Cernavodă