Farul Constanța a câștigat fără emoții meciul cu Rapid București, scor 3-1, în cadrul etapei a XX-a din Liga a 2-a de fotbal. Echipa lui Ianis Zicu  și-a păstrat astfel invincibilitatea pe teren propriu.

Antonio Cruceru a deschis scorul pentru constănțeni în minutul 3, cu o lovitură de cap din câțiva metri. Marian Drăghiceanu a egalat pentru Rapid în minutul 18, după ce s-a demarcat excelent.

Până la pauză, Farul a înscris de două ori, prin Paul Antochi (22′) si cu 5 minute înainte de pauză, Viorel Lică lovește mingea cu capul, din careul de 6 metri și înscrie pentru gazde, iar scorul devine 3-1.

“O victorie muncită, am arătat că suntem organizați, am arătat dorință de a câștiga și lucrul acesta este cel mai important. În momentul în care arăți că ai inimă și încerci să pui în pericol poarta adversă, apar și reușitele. Este important că am început returul cu o victorie. Echipa este în creștere, chiar dacă mulți spuneau că suntem în cădere pentru că am pierdut două meciuri în deplasare”, a declarat Ianis Zicu.

În clasamentul Ligii a doua, FC Farul se află pe locul 8 cu 28 puncte.

În următoarea etapă a Ligii a doua, FC Farul o va intalni pe Dunarea Calarasi, sambata 7 decembrie de la ora 12:00, in deplasare.