Alianța USR PLUS a organizat astăzi la Constanța primul miting din campania prezidențială. Au participat Dan Barna, candidatul la prezidențiale și Dacian Cioloș desemnat candidat pentru postul de Premier al alianței.

La conferința de presă susținută înaintea mitingului, Dan Barna a declarat că primul miting al alianței are loc la Constanța pentru că alianța USR PLUS a câștigat municipiul, județul și alte patru localități.

Dan Barna este încrezător că va ajunge în turul 2 al alegerilor prezidenţiale şi mai mult, că va câştiga aceste alegeri. Programul său ca viitor potenţial preşedinte este un triunghi  al componentelor sănătate – educaţie – autostrăzi. „Imaginaţi-vă un tur 2 la prezidenţiale între candidatul PNL şi candidatul USR PLUS. Este un semnal clar că a ieşit din istorie alianţa care ne-a scufundat în istorie. Propun României o variantă încredere şi speranţă. Vom câştiga alegerile prezidenţiale, Primăria Capitalei şi Primăria Constanţei“.

Dan Barna a precizat că România funcționează în regim de avarie și este nevoie de o schimbare fundamentală, să se schimbe o clasă politică, care nu mai face nimic. „Vedem că majoritatea parlamentară care a condus România în ultimii 30 de ani se restructurează. Cred că putem construi o Românie în care tinerii să-și dorească să trăiască.Vrem ca România nu mai fie ţara din care tinerii să vrea să plece. Pentru asta am intrat în politică, în USR Pe mai departe, Alianța USR PLUS își propune să câștige Președinția România, alegerile locale și Primăria București, precum și alegerile parlamentare. România funcționează astăzi în regim de avarii, țara noastră are nevoie fundamentală de o schimbare acum, nu peste cinci ani, nu peste 10 ani”

Dacian Cioloș, președintele PLUS, propunerea Alianței pentru funcția de prim-ministru, a declarat că îl susține pe Dan Barna în funcția de președinte al României, deoarece țara noastră are nevoie de o conducere și de o guvernare USR PLUS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentOpt victime în urma unui accident în Constanța
Articolul următorSimona Halep: După Roland Garros și Wimbledon, am dreptul să visez din nou