Băiatul de opt ani din localitatea Pecineaga, judeţul Constanţa, dispărut sâmbătă după amiază din faţa locuinţei nu a fost găsit încă, iar căutările continuă.

Duminică, un localnic din Pecineaga a găsit rolele băiatului la marginea localităţii pe drumul care duce spre o fermă. La mai puţin de un kilometru de locul unde au fost gasite rolele, se află bazinele în care se colectează ape reziduale și dejecții de la animale.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au început procesul de evacuare a bazinelor din apropierea fermei, cu motopompe de capacitate mare. În aceste momente la căutarile minorului participă două autospeciale de scafandrii cu doi ofițeri și trei  subofițeri, un autocamion de intervenție cu o motopompă de capacitate mare cu 3 subofițeri.Pompierii intervin de la ora 07.00, transmit reprezentanții ISU Contanța.

Bițică Iulian Alexandru  a dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, în jurul orei 15.00, din fața locuinței, din localitatea Pecineaga, unde se afla la joacă și nu a fost găsit până în prezent. Era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și alb.

Sursa foto video ISU Constanța

Articolul precedentConstanța, orașul sensurilor unice
Articolul următorAlertă meteo. Cod galben de vânt în Dobrogea