accident

Accident rutier duminică, 14 aprilie, pe DN2A, în zona Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Din primele informații au fost implicate un autoturism și un autocar.

Accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulație de către șoerul din autoturism.

La fața locului intervin 4 ambulanțe SAJ B2 și o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C.

Patru persoane, o femeie din autocar șoferul și 2 pasageri din autoturism, au fost transportate conștiente la spital cu TCC și traumatism toracic.

Poliţiştii cercetează cauzele producerii accidentului.

UPDATE

Potrivit IPJ Constanța la data de 14.04.2019, ora 16:20, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, banda a II-a, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi, ajungand la km 187 ( În faţa Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu), nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe banda I , în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat, în vârstă de 39 de ani. În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, răsturnându-se.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a doi bărbaţi, de 32 şi respectiv 65 de ani, pasageri în auto, precum şi a unei femei, de 51 de ani, taxatoare în autobuz.

Articolul precedentFOTO|”Craiova, Steaua, CFR-ul să se pregătească, să nu doarmă”. Viitorul, victorie cu Universitatea Craiova
Articolul următorFOTO| O mașină s-a răsturnat pe podul rutier de la Ovidiu