Pompieri, echipaje medicale și polițiști au intervenit pe 26 iulie,pentru salvarea a trei persoane în urma unui grav accident de circulație care a avut loc pe  DN 38, între Agigea și Techirghiol.

Una dintre victime este în stop cardio respirator. Cu toate eforturile medicilor femeia de 46 de ani nu a mai putut fi salvată, a fost declarat decesul. O altă persoană a fost transportată la spital cu traumatism cranio-cerebral și traumatisme la umăr și bazin.

Potrivit poliției în data de 26 iulie , ora 23.20, o femeie, de 46 ani, a condus un autoturism, pe strada Ecaterina Teodoroiu în afara localitatii Techirghiol şi ajungand la intersecţie cu DN 38, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 24 ani.
În urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului a conducatoarei auto şi vătămarea corporală a unei pasagere, de 21 de ani, din primul autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Articolul precedentVIDEO| Gabriel Leș: Sperăm ca în câteva luni contractul privind Programul de înzestrare „Corvetă multifuncțională” să poată fi semnat
Articolul următorFOTO| Autostrada București – Constanța. Carambol cu patru autovehicule