FC Viitorul a obținut al optulea succes din acest sezon, după ce s- a impus cu 3-0 (2-0) pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, în etapa 15-a din Liga 1.

Scorul a fost deschis de Ganea în minutul 7, a profitat de o eroare a lui Aioani la centrarea lui De Nooijer. În min. 26, Radu Boboc a reușit al doilea  gol din acest sezon, cu un șut la colțul lung de la 14m. După alte câteva ocazii clare irosite în repriza secundă de Ciobanu și Iancu, Louis Munteanu (17 ani) a stabilit scorul final în min.90+2 cu un șut superb, la vinclu, de la 18m!

„E bine pentru noi, e important să câștigăm puncte. A fost o victorie frumoasă. Luis M a trecut la seniori sa simtă fotbalul, are calități bune. Lotul e bun, e omogen, avem și alternative. Trebuie sa ai la bază o viziune, să ai idei, tactici. …Orice jucător ca să devină mai bun trebuie să progreseze. Boboc o face bine, este un jucător bun, polivalent, talentat, joacă din ce în ce mai bine. Este talentat, vom vedea. Munteanu la juniori a dat o mulţime de goluri, nu avea ce să facă acolo, era faraon acolo. Am fost obligat să îl aduc la echipa mare, să vadă ce înseamnă fotbalul mare. Este un nouar clasic, are o mare calitate,” a declarat Gheorghe Hagi.

FC Viitorul va întâlni, în deplasare, vineri, 8 noiembrie, de la ora 20.30, pe FC Hermannstadt, în etapa  a 16-a din Liga 1.

Sura foto FC Viitorul

Articolul precedentFOTO VIDEO| Incident pe Autostrada București – Constanța. Un tir a rămas fără frâne
Articolul următorMoșii de toamnă. Obiceiuri și tradiții de Sâmbăta Morților