200 de mașinuțe cu acumulatori, susceptibile a fi contrafăcute au fost găsite în Portul Constanța, într-un container care venea din China. Valoare pe piață se ridică la 300.000 de lei.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, în colaborare cu vameși din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au identificat, într-un container sosit din China, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale unor mărci comerciale. Containerul sosit în Portul Constanța Sud – Agigea conținea bunuri  în valoare de aproximativ 300.000 de lei. Astfel, în interiorul acestuia au fost identificate 200 de mașinuțe cu acumulatori pentru copii,” informează IPJ Constanța.

Toate bunurile descoperite în container au fost confiscate și a fost întocmit dosar penal pentru punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

 

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFOTO Bloc din Constanța evacuat, după ce un apartament a luat foc
Articolul următorNegocieri în IMPAS! Greva din Educație continuă. Oferta Guvernului: 2 carduri de 1.000 și 1.500 de lei. Sindicate: Așteptăm răspunsul din teritoriu. JOI, PROTEST LA GUVERN