Cu o zi înaintea meciului pe care FC Farul îl va disputa cu Petrolul Ploiești, sâmbătă, de la ora 15.30, în etapa a 33-a a Ligii a 2-a, FC Farul Constanța,a demarat o amplă acțiune de ecologizare și igienizare a Stadionului Gheorghe Hagi”.

Peste 100 de persoane, printre care mulți voluntari, dar și micii fotbaliști de la grupele de copii și juniori ale Academiei Farul, au participat la campaniaTineri pentru Comunitate”.

 Ne bucurăm că foarte mulți voluntari, dar și organizațiile non-guvernamentale au răspuns pozitiv la inițiativa noastră și împreună am reușit să facem ca tribunele stadionului să fie pregătite pentru a-i primi pe spectatori la meciurile importante care vor avea loc în finalul acestui sezon. Este un semnal pe care îl transmitem întregii comunități. Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, a declarat  Tiberiu Curt, director sportiv FC Farul.

S-au alăturat campaniei Primăria Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și organizațiile non-guvernamentele Asociația Grupurile Locale de Tineret, TEAM Constanța, Asociația Elevilor din Constanța și Centrul de Resurse pentru Educaţie Economică Liceul Ovidius Constanţa.

Sursa foto FC Farul

Articolul precedentRadu Mazăre, condamnat la 9 ani şi 10 luni de închisoare în dosarul „Polaris”
Articolul următorParcarea din zona Spitalului Județean Constanța se închide