HC Dobrogea Sud a învins la o diferență de 8 goluri Poli Timișoara 29-22(12-13) în Liga Zimbrilor. Un meci intens, cu două echipe extrem de motivate, care au dat totul pe teren pentru cele 3 puncte puse în joc.

HCD  (D.Cirkovic, G.Buricea, A.Buligan): Iancu, Hendawy – Chikovani 7 goluri, Nistor 6, Malinovic 5, Nikolic 3, Csog 3, Mocanu 2, Simovic 1, Rotaru 1, Ilie 1, Buricea, Andrei (Ignat, Omar, Chiuffa) /

 Poli Timișoara (Pero Milosevic, L.Ghiulai): Babasafari, Varo – Marjanovic 5 goluri, Sadoveac 4, Dragas 4, Pribanic 4, Cîmpan 4, V.Milosevic 1, Fenici, Baican, Păiuș, Neamțu, Năstăsie, Irimescu, Șomlea

Ionuț Rotaru (HCD): Ne bucurăm că am câștigat și sperăm să continuăm cu aceeași atitudine pe care am avut-o astăzi. Mă bucur mult că am pus și eu umărul la victorie. În repriza secundă am arătat ca o echipă, am avut spirit și atitudine. Publicul a fost al optulea jucător și a creat o atmosferă extraordinară în sală.

 Marius Sadoveac(Poli Timi;oara) : Un meci greu, cu două echipe în nevoie mare de puncte, amândouă departe de obiectivele propuse. În prima repriză am jucat bine și în apărare și în atac, iar portarul nostru a fost mai inspirat. În repriza a doua, s-au împuținat paradele și, cu câteva greșeli de partea noastră, s-au făcut 4-5 goluri diferență pentru Constanța. De acolo, ne-a fost greu să mai revenim. A fost un meci dur, o atmosferă încărcată, dar la Constanța pot să spun că mă simt ca acasă. Am petrecut o perioadă foarte frumoasă aici, unde am câștigat multe trofee.

„Meciul a fost mult mai greu decât o arată scorul, ca toate meciurile cu Timișoara, o echipă mereu incomodă. Nici ei nu stau bine în clasament, punctele erau importante pentru ambele echipe. Ne bucurăm că le-am câștigat noi. Suntem pe un trend ascendent, dar drumul greu abia începe. Să sperăm că, după victoria din acest meci, cu o echipă puternică, am depășit definitiv criza de la începutul sezonului”, a declarat Rudi Stănescu, președinte HCD.

 HCD va juca joi, 14 noiembrie, la Călărași cu Dunărea.