amenzi

În cursul zilei de 15 Februarie 2019, în intervalul 14.00-22.00, 14 polițiști locali organizați în echipe mixte au monitorizat mai multe cartiere din municipiul Constanța. Au fost aplicate  175 de amenzi în valoare de 36.105 lei.

În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 28 amenzi contravenționale în valoare 8430 lei. Dintre acestea, 15 abateri au fost constatate pentru încălcarea Codului Rutier, 5 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 5 abateri pentru nerespectarea normelor de curatenie în orașul Constanta, 2 abateri privind nerespectarea normelor legale privind evidenta, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor romani.

Au fost verificate 15 autovehicule și au fost legitimate 38 de persoane dintre care una a fost condusă la sediul unității de poliție locală pentru stabilirea identitatii.

Politiștii locali au depistat într-un autobuz RATC un bărbat  care călătorea fără bilet și care era căutată de autoritățile române pentru executarea unei pedeapse privative de libertate. Acesta a fost încătușat și condus la sediul Direcției Generale Politia Locala pentru stabilirea identității,iar după încheierea formalităților aceasta a fost predata organelor judiciare din cadrul IPJ Constanta.

Articolul precedentTragedie în județul Constanța. Un bărbat a fost omorât de un microbuz
Articolul următorFOTO VIDEO| Alertă în Portul Constanța.Incendiu la un remorcher