Primarul Decebal Făgădău și viceprimarii Constanței au început săptămâna de muncă, mergând cu autobuzul la servici. Li s-au alăturat toți angajații municipalității, indiferent de sediul în care își desfășoară activitatea.

În Constanța se desfășoară campania „Alege autobuzul“ care are ca scop promovarea transportului public și încurajarea locuitorilor municipiului Constanța în alegerea autobuzelor RATC în detrimentul autoturismelor personale.

Campania se derulează în cadrul proiectului „PORTIS (PORT-Cities: Innovation for Sustainability) – Dezvoltare durabilă prin inovare“, este parte integrantă a obiectivului general al actualei administrații constănțene, care vizează aerisirea bulevardelor și a străzilor principale prin fluidizarea întregului flux de transport, după conceptul – „omul înaintea mașinii”.

Persoanele care se alătură campaniei trebuie să știe că tariful pentru o călătorie este de 1.50 lei, cost care poate fi achitat fie prin achiziționarea unui bilet de la punctele de vânzare situate în vecinătatea stațiilor, fie prin SMS cu textul L (pentru linie), ORA (valabil pentru o oră), ZI (valabil pentru o zi) sau S (valabil pentru o săptămână), pentru titlul de călătorie dorit, la numărul scurt: 7475.

 

 

Articolul precedentRestricții de circulație în nordul stațiunii Mamaia
Articolul următorÎncepe acțiunea de deratizarea în municipiul Constanța