Handbal Club Dobrogea Sud promovează handbalul în școlile constănțene. Juniorii clubului au făcut două vizite la Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, unde au jucat handbal cu elevi de vârsta lor, în sala de sport. Juniorii III, antrenați de Ionuț Pușcașu, și juniorilor II, pregătiți de Enis Murtaza, au fost în centrul atenției.

Ambele echipe au fost însoțite de coordonatorul Academiei HC Dobrogea Sud, Aihan Omer, care a jucat și rolul de arbitru. Reputatul antrenor constănțean, multiplu campion național și fost selecționer al României, spune că HC Dobrogea Sud va continua această campanie de promovare a handbalului în școlile și liceele constănțene, mai ales că astfel de acțiuni pot atrage talente nedescoperite spre handbalul de performanță.

“Am reușit să oferim încă o zi cu mult sport și multă bucurie. Așa cum ne așteptam, sala a fost plină. Au răspuns foarte mulți copii, cu entuziasm. Prind foarte bine aceste acțiuni și vom încerca să le repetăm și în alte școli. Ne bucurăm că elevii sunt dornici de mișcare și sper ca handbalul să îi atragă, să vină la selecție și la echipele profesioniste. Am văzut câțiva copii interesanți, care chiar au calități deosebite. Mergând din școală în școală, cred că putem face o selecție bună pentru anii următori”, a declarat Aihan Omer.