Jucătorii Farului, antrenorul Petre Grigoraș și directorul sportiv Tiberiu Curt, au fost oaspeții Centrului Școlar de Educație Incluzivă “Albatros” Constanța.

Alb-albaștrii au acceptat cu plăcere invitația lansată de profesori și de copii de a juca un meci demonstrativ cu echipa de fotbal a Centrului. Meciul a reprezentat o adevărată bucurie pentru copii, care au reușit să marcheze de mai multe ori în poarta căpitanului Raul Avram, sărbătorind golurile cu zâmbetul pe buze.
“Am venit cu plăcere la această școală, unde sunt copii care au o situație mai grea. Ne-am bucurat să-i întâlnim, să-i apreciem pentru eforturile pe care le fac, să ne dăm seama că sunt niște luptători și sperăm să ne inspire și pe noi pe această cale. Suntem fericiți că
le-am adus și lor bucurie și vom repeta pe viitor astfel de întâlniri”, a spus Tiberiu Curt.
 Micuții fotbaliști au fost invitați să asiste la meciul pe care FC Farul îl va disputa miercuri, de la ora 16.00, cu ACS Daco-Getica, în etapa a 35-a a Ligii a 2-a.
“O acțiune foarte importantă pentru ei, dar trebuie să fim la fel și pentru noi, ca echipă. Să vedem niște copii care au probleme și cât de privilegiați suntem că avem sănătate și suntem sportivi de performanță. Ați văzut bucuria în ochii copiilor! Am fost învinși în urma unei evoluții superbe a copiilor și dezastruoasă a noastră, dar sper ca miercuri să ne revanșăm. Sperăm să fie cât mai des astfel de momente, care-i ajută mult pentru moral”, a declarat antrenorul Petre Grigoraș.
Articolul precedentTârgul Meșterilor Populari din Dobrogea de Ziua Constanței
Articolul următorVIDEO| „Suntem pregătiți să câștigăm finala!”HC Dobrogea Sud, tot mai aproape de titlu