Primăria Municipiului Constanța continuă distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc. Până acum, echipele municipalității au distribuit în jur de 800 de dispozitive.

Peste 4.500 de dozatoare de perete reîncărcabile și recipiente cu dezinfectant de uz medicinal și curățare pentru mâini vor ajunge în maximum 10 zile la reprezentanții asociațiilor de locatari pentru fi montate la intrările în toate scările de bloc din oraș.

Echipe din cadrul Primăriei Constanța s-au întâlnit cu reprezentanți ai asociațiilor de locatari și le-au înmânat, pentru fiecare scară de bloc, câte un dispenser și un litru de gel dezinfectant.

Acțiunea de distribuire a dispenserelor cu gel dezinfectant vine după ce, cu două săptămâni în urmă, echipele municipalității au distribuit, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 l de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș (60 cm\40 cm).Imagine

Imagine

Articolul precedentUltramaratonul Autism24h în pandemie : 150 de oameni vor alerga 100km în … casă
Articolul următorAurelian Bădulescu, semnal de alarmă, după adoptarea tacită a Autonomiei Ținutului Secuiesc: Domnule Ciolacu, ați girat o CERERE DE DIVORȚ între PSD și Ardeal