S-a dat alarma la Constanța. Un grav accident rutier a avut loc in jurul orei 18.05, pe DN 22, la kilometrul 277+300 metri. Două autoturisme, care circulau din sens opus, dinspre Tulcea către Constanța, respectiv Constanța către Tulcea, s-au ciocnit. Cauza probabilă a accidentului, carosabil umed și neadaptarea vitezei la intrarea în curbă.
Potrivit SAJ Constanța, în urma accidentului, o victima a decedat, o victima este în stop și se efectuează protocol de resuscitare, o victimă traumatism membru superior și traumatism bazin, conștientă, o victimă cu traumatism toracic, conștientă.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, traficul este blocat momentan. După cercetari polițiștii constănțeni vor începe procedurile de fluidizare.

Update 1:

Potrivit IPJ CT a fost declarat și decesul persoanei la care se efectuau manevre de resuscitare.

Update 2:

Decedații sunt din autoturismul înmatriculat în Constanta. Șoferul avea 46 ani și femeia care-l însoțea 53 ani.

În celălalt auto înmatriculat în Tulcea, șoferul și pasagera din dreapta au fost răniți ușor. Conducătorul auto rănit,în vârstă de 46 ani, este din localitatea Baia, județul Tulcea iar pasagera rănită din Agigea, județul Constanța în vârstă de 33 ani. Ambele auto sunt VW model Golf.

Sursa foto SAJ Constanța

 

Articolul precedentAtenție, șoferi! Schimbări importante în trafic!
Articolul următorConstanța și Tulcea jură să se ajute pentru dezvoltarea Dobrogei