Un bărbat a murit și două persoane au fost transportate la spital în urma coliziunii frontale între două mașini. Accidentul a avut loc în această seară pe DN 3 între Ciocârlia si Ciocârlia de Sus. Bărbatul care a provocat accidentul  este fostul prefect al Constanței, Ioan Albu.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Medgidia cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță terapie intensivă mobilă.

Unul dintre șoferi era încarcerat, prins sub autoturism. Pompierii au reușit extragerea bărbatului de 45 de ani, însă acesta a fost declarat decedat.

Cel de al doilea bărbat a fost transportat la spitalul din Medgidia  pentru investigații medicale amănunțite. O altă victimă cu traumatism toracic a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean Constanța.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a cerceta cauzele producerii accidentului.

UPDATE

Bărbatul care a provocat accidentul este fostul prefect al Constanței, Ioan Albu.Acesta consumase băuturi alcoolice,având o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat,

Ce spun polițiștii

„Un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin și, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus.În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani.”