Pompieri, echipaje medicale și polițiști au intervenit pe 27 septembrie pentru salvarea a opt persoane în urma unui grav accident de circulație care a avut loc pe DN22 C în localitatea Mircea Vodă,la ieșire spre Cernavodă.

Un bărbat de 24 de ani a condus un autoturism pe DN 22 C, dinspre Medgidia către Cernavodă și din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la stânga și carosabil umed, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 49 de ani.

La fața locului au ajuns trei echipaje SMURD, un echipaj de la pompieri pentru descarcerare și două echipaje SAJ.

„În urma  accidentului au fost opt victime, cinci adulți cu excoriații și contuzii minore au refuzat transportul la spital. O fetiță de 10 ani găsită în comă profundă, mama copilului cu traumatism lombar și de de membru inferior și un bărbat de 49 de ani cu fractură deschisă de membru inferior. Toate victimele au fost  transportate la Spitalul Județean Constanța,” au transmis reprezentanții SAJ Constanța.

Niciunul dintre pasagerii primei mașini nu avea cuplată centura de siguranță.

Articolul precedentRomcargo Maritim a fost preluat de fondul de investiții ROCA
Articolul următorVIDEO| Alertă pe Marea Neagră. Velier sub pavilion olandez căutat de Garda de Coastă