În mai puțin de o lună de la lansare, platforma UNITED, o inițiativă UNTOLD, a realizat mai multe proiecte de bine și le-a oferit susținere și ajutor eroilor din linia 1 în lupta cu COVID-19, precum și oamenilor aflați în nevoie, din mai multe zone ale țării.

7 Inimi pentru România, în semn de mulțumire pentru eroii din linia 1

Inimi, cu mesaje de mulțumire și încurajare pentru eroii medicali din linia 1 în lupta cu COVID-19, au fost plasate de echipa UNITED în curtea a șapte spitale din București, Cluj și Constanța. Cadrele medicale au nevoie mai mult decât oricând de toată susținerea românilor, pentru toate eforturile supraomenești pe care le depun în aceste vremuri grele.

,,Aici lucrează eroii, mulțumim #bineimpreuna”,,,Mulțumim pentru eforturile supraomenești #bineimpreuna” sunt mesajele care apar pe inimile UNITED, în speranța că vor aduce un zâmbet pe buze și o doză de optimism.

Spitalele unde au fost amplasate cele 7 inimi UNITED sunt:

  • București: Spitalul Clinic ,,Dr. Victor Babeș”, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ,,Dr. Carol Davila și Spitalul Clinic Colentina”
  • Constanța: Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța
  • Cluj: Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca

Imagine

De asemenea, zeci de oameni din întreaga țară au transmis mesaje video de recunoștință pentru toți salvatorii din linia 1. Clipul a rulat în cele șapte spitale, pe ecranele donate de echipa UNITED și parteneri, și poate fi vizionat și pe platforma UNITED, www.unitedromania.org.

Articolul precedent183 constănțeni infectați cu COVID 19, vindecați și externați
Articolul următorMinistrul Muncii promite un sprijin de 35-45% din valoarea costului salarial