Opt subofițeri și un maistru militar absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și Scolii de subofițeri pompieri „Pavel Zăganescu” Boldești au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

Ceremonia de numire în funcție a sergenților majori și a maistrului militar clasa a-IV-a a avut loc luni, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Absolvenții au fost prezentați personalului unității, ulterior fiind incluși într-un program de pregătire ce cuprinde activități de însușire a responsabilităților specifice misiunilor pe care le vor executa.

După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi încadrați la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, Detașamentul 6 Jandarmi Mangalia și Detașamentul 8 Jandarmi Cernavodă, urmând să ocupe funcții de subofițer operativ, iar maistrul militar în structura de suport.

Tinerii militari repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța au mulțumit colegilor pentru primire și au spus că “doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promițând să acționeze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța i-a asigurat pe tinerii subofițeri de tot sprijinul, i-a felicitat și le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității.

Articolul precedentZeci de unități de alimentație publică, sancționate de inspectorii DSV
Articolul următorPanică într-un bloc din Constanţa. O expozie a rănit trei persoane