Polițiștii de la transporturi, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au reținut 17 bărbați, bănuiți de furt de cereale, produse petroliere și fier vechi. În urma unui flagrant delict și a 24 de percheziții domiciliare, au fost indisponibilizate bunuri de peste 130.000 de lei, precum și 3.400 de euro, 1.155 de lire sterline și 43.900 de lei.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu sprijinul colegilor din Inspectoratul de Poliției Județean Ialomița, au depistat la sfârșitul săptămânii trecute, în flagrant, opt bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, toți din Fetești, județul Ialomița, în timp ce sustrăgeau floarea soarelui, grâu și cărbune dintr-un tren de marfă, staționat pe raza municipiului Fetești

Ulterior, în urma a 24 de percheziții domiciliare efectuate în județul Ialomița, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, un autoturism, 18 telefoane mobile, 22.965 de kilograme de cereale, 250 de litri de produs petrolier, 43.900 de lei, 3.400 de euro și 1.155 de lire sterline, precum și alte bunuri provenite din infracțiuni de furt. Valoarea totală a bunurilor ridicate este de peste 130.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 11 august – 29 septembrie, cei 8 bărbați, împreună cu alți 9, ar fi sustras cereale, produse petroliere și fier vechi, de pe raza municipiului Fetești.

Cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 30 septembrie, Judecătoria Constanța a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduși în Centul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța.

Articolul precedent”Cadouri din natură”, târg pentru producătorii de alimente bio
Articolul următorDeschidere de an universitar la Constanța