Fetița de 6 ani din Ovidiu, dată dispărută, marți seara, de familie, a fost găsită, miercuri, într-o stare bună de sănătate, după ce și-a petrecut noaptea pe un câmp.

Potrivit polițiștilor constănțeni, Denisa Cadrie Memet, în vârstă de 6 ani, a fost găsită miercuri dimineață, în jurul orei 10.00. „Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Se afla într-o stare bună de sănătate, dat fiind faptul că, potrivit primelor informații, și-ar fi petrecut noaptea afară, pe câmp”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Constanța.  Fetița este conștientă, stabilă, fiind transportată la spital pentru examen pediatric la cererea asistenței sociale.
În continuare se desfășoară cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a dispărut aceasta.
Polițiștii au cerut ajutorul populației, marți seară, după ce au fost sesizați cu privire la dispariția unei fetițe de 6 ani din localitatea Ovidiu. Oamenii legii au fost alertați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui Denisa Cadrie Memet, în vârstă de 6 ani. Aceasta a plecat de la domiciliu în mod voluntar în jurul orei 18.00.