O femeie a fost intoxicată cu fum şi alta a suferit un atac de panică în urma unui incendiu izbucnit vineri dimineaţa la bucătăria restaurantului unui hotel din Mamaia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, un incendiu a izbucnit, vineri, la un restaurant din staţiunea Mamaia. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere de la punctul temporar din Mamaia, o autospecială de stingere de la Detaşamentul de pompieri ”Sublocotenent. Fripis Marius-Daniel”, un echipaj de SMURD B şi motocicleta de prim răspuns de la Detaşamentul Fripis.

În urma incendiului o persoană a făcut atac de panică, iar o alta a fost intoxicată cu fum, ambele primind îngrijiri medicale. Trei persoane aflate în restaurant au ieşit singure din incintă. Femeia intoxicată cu fum, care era bucătăreasa restaurantului, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
Pompierii au reuşit să stingă focul într-un sfert de oră, iar cauza izbucnirii incendiului este un scurtcircuit la hotă.

Articolul precedentSimona Halep este în sferturi la Toronto
Articolul următorPrimarul Mangaliei acuză conducerea CJ Constanța că subminează turismul în sudul litoralului