FC Viitorul s-a impus cu 4-1 în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe în etapa a XVII-a a Ligii I. Un meci în care oaspeții au evoluat cu doi jucători în minus din minutul 36. Viitorul urcă pe locul 2 in clasamentul Ligii 1.

Constănțenii au deschis scorul încă din min.4, prin Virgil Ghiță, care a reluat cu capul după o lovitură de colț. Sepsi Sf. Gheorghe a egalat în min.27 prin Safranko, tot în urma unei lovituri de colț. Louis Munteanu a marcat, în min.52, al doilea său gol din acest sezon. Rivaldinho a majorat diferența în min.78, cu un șut plasat din mijlocul careului, iar Matei a stabilit scorul final în min.86, după ce a transformat o lovitură de la 11m.

Cartonașe roșii: Tincu 33, Bouhenna 36

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Căbuz – Mladen, Artean, Ghiță, De Nooijer (68 Filip) – Ciobanu, Achim, Iacob (46 Matei) – Houri – Rivaldinho, Zoua (17 Munteanu). Rezerve: Buzbuchi – Leca, Calcan, Dulca.

Sepsi Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Kilyen, Bouhenna, Diakhite, Ștefan – Vașvari, Tincu, Velev – Cârnaț (40 Adebanjo), Andrezly (63 Deaconu), Safranko (84 Konongo). Rezerve: Fejer – Salli Edgar, Ștefănescu, Karanovic.

În etapa viitoare, a 18-a din Liga 1, Viitorul va evolua luni, 2 decembrie, de la ora 20.30, cu FC Botoșani, în deplasare.