Lotul FC Farul va reveni din vacanţă luni, 13 ianuarie, primul pas fiind vizita medicală.

Timp de trei săptămâni, până pe 1 februarie, alb-albaștrii se vor antrena la Constanța. În această perioadă, vor disputa și trei partide de verificare, în compania unor echipe din ligile inferioare din județ.

Constănțenii  vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya, în stațiunea Lara în perioada 2 – 15 februarie, unde vor susține patru meciuri amicale.

“Ne dorim să asigurăm condiții de pregătire foarte bune și să efectuăm un ciclu de pregătire complet, mai ales că în vară am început antrenamentele destul de târziu. Am ales Antalya pentru că acolo beneficiem de terenuri bune de antrenament, vremea este bună și găsim formații puternice pentru partidele de verificare. Suntem în discuții pentru perfectarea amicalelor din Turcia, printre adversarii deja stabiliți fiind echipe din Bulgaria și Coreea de Sud”, a declarat managerul clubului FC Farul, Tiberiu Curt.

Prima etapă din cea de-a două parte a sezonului Ligii a 2-a este programată pe 22 februarie,  Farul va întâlni pe teren propriu pe Concordia Chiajna, în etapa a 22-a.