FC Farul a înregistrat prima înfrângere din acest sezon, cedând la limită la Chiajna, scor 1-2(1-1), în etapa a 3-a a ligii secunde. Concordia Chiajna a câștigat chiar dacă a jucat în 10 încă din minutul 26.

Farul a punctat la capătul unei faze construite perfect, în min. 22. Centrare Alexandru Stoica și Ionuț Ursu trimite cu capul din fața porții.

“A fost o partidă grea, pentru că jucătorii nu au fost organizați pentru un astfel de teren. Au intervenit și problemele medicale și am fost forțat să fac toate cele trei schimbări din această cauză. Am luat gol repede, am reușit să revenim și am avut și om în plus. La pauză, le-am spus băieților în vestiar că, atunci când ești în superioritate numerică, ceva se întâmplă în creierul jucătorilor, așa că trebuie să rămânem concentrați și să jucăm serios. Nu s-a întâmplat acest lucru, ei s-au închis bine și au contraatacat periculos, iar la o astfel de fază ne-au dat gol. Este dureros să pierzi o astfel de partidă, în care joci cu om în plus timp de 60 de minute. Pentru mine, este prima înfrângere din cariera de antrenor, dar aș fi preferat să nu vină la acest meci, pe care trebuia să-l câștigăm. Jucătorii trebuie să învețe din această înfrângere și să crească. Trebuie să ne pregătim cu același entuziasm, pentru că vine meciul cu Petrolul și trebuie să luăm cele trei puncte”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul.

FC Farul este pe locul 10 în clasament cu 4 de puncte.

În etapa următoare FC Farul va întâlni Petrolul Ploiești, pe teren propriu, luni 26 august, de la ora 18:00.

Articolul precedentFOTO|Tineri prinși cu droguri în Vama Veche și Mamaia
Articolul următorAtenție, șoferi! Accident pe Autostrada București-Constanța