FC Farul, a pierdut astăzi la limită, scor 2 – 1(1-1) meciul disputat cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu în etapa a 11-a din Liga a 2-a la fotbal.

Constănțenii au fost conduși dupa zece minute când Alexandru Gîrbiță a șutat pe jos, puternic, din interiorul careului, în dreapta lui Vlad Muțiu și a deschis scorul pentru gazde. Echipa pregătită de Ianis Zicu a profitat de o fază fixă și a restabilit egalitatea în minutul 28 prin Viorel Lică.
În repriza secundă, în minutul 67, Victoraș Astafei a reluat cu capul de la bara a doua, fără speranțe pentru portarul constănțean.

Ianis Zicu supărat de rezultat și nemulțumit de joc: „Este un rezultat just prin prisma felului în care ne-am prezentat în multe momente ale jocului Am pierdut foarte mult din organizarea defensivă, trebuia să jucăm mult mai rapid, dar am făcut mereu o atingere în plus și am tratat cu superficialitate multe faze. Dacă la Reșița am plecat supărat de rezultat, dar mulțumit de joc, acum sunt supărat de rezultat și nemulțumit de joc. Băieții trebuie să fie conștienți și repsonsabili, pentru că era un moment important și noi l-am ratat. Din păcate, este o nouă deplasare lungă din care ne întoarcem fără puncte. Acasă, lucrurile sunt în regulă, dar în deplasare nu există curaj, încredere și responsabilitate în felul în care se tratează atât faza defensivă, cât și cea ofensivă. Când nu ești concentrat sută la sută, nu ai cum să câștigi”.

FC Farul: Muțiu – Nicola, Cană, Lică, Carabela – D. Toma (46 Doumbia), Antoche – Al. Stoica, Greu (77 D. Halep), P. Petre (63 Kanda) – I. Stoica.

În etapa următoare FC Farul va juca la Constanța cu Universitatea Cluj. miercuri, 16 octombrie, de la ora 15.00.

Articolul precedentBaza militară, Aeroportul Mihail Kogălniceanu și Avicola fără apă!
Articolul următorExplozie urmată de incendiu la bordul unei ambarcațiuni din portul Tomis (UPDATE)