FC Farul a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la Dunărea Călărași, sâmbătă, în etapa a 21-a a Ligii a 2-a, in ultimul meci oficial din acest an.

Ionuț Stoica a deschis scorul in mintutul 22, FC Farul având avantaj pana in minutul 76, când Dan Panait a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În superioritate numerică, Dunărea a reușit să egaleze, în minutul 82 prin Marrone.

“Puteam câștiga, dar sunt mulțumit și cu acest egal. În primul rând, este primul meci din acest sezon când marcăm primii, ceea ce înseamnă că băieții au jucat din primul minut și nu au mai așteptat să primească gol ca să facă acest lucru. Am rămas în zece, am primit gol, lucruri care se întâmplă în fotbal, dar este foarte important că am ținut de rezultat până la final. Este un egal care ne dă încredere și ne trimite liniștiți și mulțumiți în vacanța de iarnă… Dacă luăm echipa din meciul cu Rapid, din prima etapă a campionatului, și cea de la Călărași, observăm că sunt aceeași 13 jucători. Singura diferență este Panait în locul lui Doumbia. Cred că suntem singura echipa care am jucat cam în aceeași formulă în prima parte a sezonului….. Țin, în mod special, să le mulțumesc tuturor jucătorilor cu care am lucrat în această perioadă pentru modul în care au muncit zi de zi și pentru că i-am simțit alături de mine în fiecare moment!” , a declarant Ianis Zicu.

În urma acestui rezultat, Farul ocupă locul 7, cu 29 de puncte.