Farul Constanța și Rapid București au încheiat la egalitate meciul disputat pe Arena Națională, scor 0-0,  în etapa a-III-a a Ligii I de fotbal.

Ocaziile au continuat să apară la ambele porți în prima repriză. Betancor a primit o centrare foarte bună de la Dussaut, dar spaniolul a trimis peste poartă din șase metri. Farul a avut încă o ocazie mare în minutul 41, când același Betancor s-a apropiat de poarta lui Horațiu Moldovan, dar portarul rapidist a avut o intervenție salvatoare.

În repriza a doua, Farul a avut o nouă ocazie prin Betancor, care a încercat o execuție tehnică în minutul 64. Cea mai mare ocazie a gazdelor a venit în minutul 67 atunci când Pănoiu a primit o pasă excelentă în careu de la Hlistei, dar nu a putut să îl învingă pe Tordai.

„A fost un meci frumos cu toate că nu s-a marcat, dar cred că publicul s-a bucurat d e fotbal. Putea fiecare echipă să marcheze câte două goluri. Le mulțumesc de respectul pe care mi l-au arătat, le urez baftă. Unchiul meu e rapidist și cred că s-a uitat la televizor și s-a bucurat.

Trebuie să fim puțin mai atenți la ocaziile pe care le avem. Suntem la început de drum. Nu uitați că am băgat mulți jucători tineri și astăzi. Îi folosim pe cei cu experiență și în spateloe lor îi folosim pe cei din academie, ușor-ușor le dăm și lor șansă.

Stăm bine, eu zic că suntem acoperiți, rămâne doar să muncim împreună când vor veni și cei de la Jocurile Olimpice. Lotul e bun, avem și copii mulți pe care putem să îi folosim. Suntem încă în construcție, vrem să jucăm fotbalul acela cu care erați obișnuiți, să dictăm ritmul jocului, dar asta ușor-ușor”,

În clasamentul Ligii I, Farul se află pe locul 3 cu 6 puncte, fară gol primit.

Farul va juca în următoarea etapă cu Sepsi, luni, 9 august, pe teren propriu.

Sursa: Realitatea de Constanta