Farul a câștigat ultimul meci din acest sezon, impunându-se pe terenul celor de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, scor 2-1, în etapa a 7-a a play-out-ului Ligii a 2-a.

Ilie Damașcan a deschis scorul în minutul 5, trimițând un lob de la peste 20 de metri, după o respingere greșită a portarului gazdelor. Repriza secundă a debutat cu două goluri anulate pentru poziții de ofsaid, câte unul de fiecare parte, Rasoveanu, respectiv Ilie Damașcan. Gazdele au reușit să restabilească egalitatea în minutul 71. Pleașcă a centrat de pe partea dreapta, iar Felipe Acosta a reluat sub transversală din 8 metri. Trei minute mai târziu, Farul a revenit la conducere, înscriind în urma unei lovituri de colț. Debutantul David Savu a profitat de o aglomerație în fața porții gorjenilor și a trimis în stânga portarului, din marginea careului mic. 

În urma acestei victorii, Farul termină campionatul pe primul loc în play-out.

În urma acestor rezultate, Aerostar Bacau, Pandurii Targu Jiu, CSM Slatina si CSM Resita au retrogradat în Liga 3. Unirea Slobozia si Comuna Recea vor juca un baraj de mentinere in Liga 2.

Sursa: Realitatea de Constanta