Campania ExtravaCANza, dedicată colectării dozelor din aluminiu pe litoralul românesc este gata de start. Cei mai activi turişti care colectează doze vor fi premiaţi cu băuturi răcoritoare, bere, vouchere de cumpărături şi accesorii pentru bucătărie.

În perioada 13 – 29 iulie turiştii de pe litoral vor putea să arate cât sunt de responsabili în privinţa deşeurilor pe care le produc în timpul vacanţei. Campania ExtravaCANza îi încurajează să colecteze dozele din aluminiu pentru a le trimite spre reciclare. Ediţia din acest an se desfăşoară pe Plaja Flora din staţiunea Mamaia, timp de nouă zile, în intervalul  13-15 iulie, 20-22 iulie, 27-29 iulie.

Campania presupune colectarea dozelor din aluminiu de către turişti şi introducerea acestora într-un aparat inteligent, care le permite să vadă câte doze au introdus şi, pe baza bonului emis de aparat, să îşi aleagă unul dintre premiile pregătite de organizatori.

Cei mai activi turişti vor fi premiaţi cu băuturi răcoritoare, accesorii pentru bucătărie şi vouchere de cumpărături. Pentru 5 doze = o băutură racoritoare, 30 doze = un cuţit de bucătărie, 50 doze = un storcător de fructe, 60 doze  = voucher 50 lei

Pe lângă acţiunea de colectare a dozelor din aluminiu, organizatorii au inclus în programul campaniei activităţi de distracţie pentru toate vârstele – campionate de fotbal, sesiuni foto într-o cabină special amenajată, face painting pentru copii şi animaţie.

 

 

 

 

Articolul precedentCasa Soarelui, preluată oficial de Consiliul Județean
Articolul următorStadionul echipei FC Viitorul a fost omologat pentru sezonul 2018/2019