Jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia evenimentelor sportive organizate în județul Constanța.

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală,  jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura meciurile programate pentru acest sfârșit de săptămână.

Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi e:  meciul de baschet masculin B.C. Athletic Constanța – C.S.M. Sighet, astăzi 31 ianuarie; meciul de baschet feminin C.S. Phoenix Știința Constanța – C.S.U. Rookies Oradea, partida de volei feminin C.S. Medgidia-C.S. Argeș, sâmbătă 01 februarie; meciurile de futsal în cadrul Trofeului Liga Old Boys și Trofeului Telegraf, duminică 02 februarie; meciul de handbal masculin A.H.C.Dobrogea Sud Constanța – Dinamo București, luni 03 februarie.

Suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent.