Pacienții Ovidius Clinical Hospital pot face investigații RMN în oraș, la Policlinica OCH Constanța. Cel mai nou echipament de rezonanță magnetică oferă ocazia pentru investigații rapide și silențioase.

Policlinica OCH Constanța vine în întâmpinarea cererilor pacienților cu un nou echipament modern pentru investigații RMN. Pacienții Ovidius Clinical Hospital beneficiază, din luna iulie 2019, de un diagnostic precis realizat cu ajutorul parteneriatului încheiat cu Medconst Plus. “Am încheiat acest nou parteneriat pentru a răspunde cererilor pacienților noștri. Dar avantajele tehnologiei de ultimă generație sunt benefice atât pentru pacienți, cât și pentru medicii din Constanța. Echipamentul este unul de ultimă generație – Siemens Magnetom Sempra”, a explicat Adrian Mociu, directorul Ovidius Clinical Hospital.
Spectroscopia prin rezonanță magnetică poate fi utilizată pentru a stabili cu o acuratețe mult mai mare tipul și stadiul unei tumori și poate face distincția dintre o tumoră recurentă și o necroză postradiere. Spectroscopia prin rezonanță magnetică crește de asemenea specificitatea diagnosticului și poate îmbunătăți abilitatea de a prezice gradul histologic al unei tumori.

Articolul precedentAvarie CET Palas. Ce zone rămân fără apă caldă
Articolul următorEscală a navei-școală „Mircea” în Portugalia