Duminică, 28 octombrie, se va trece la ora oficială de iarnă, ora 04.00 devenind ora 03.00. Trenurile surprinse în circulație de trecerea la ora de iarnă vor staționa în gări, dar nu se modifică mersul trenurilor în vigoare.

Potrivit CFR, în noaptea 27/28 octombrie, când ora 04.00 devine ora 03.00, toate trenurile de călători care au ora de plecare din stațiile de formare după ora 04.00 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulație după ora 04.00, ora oficială de vară, vor opri în stațiile din parcurs stabilite, unde vor staționa până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanță scurtă până la stația finală își vor continua mersul până la destinație.

Având în vedere că și în țările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeași zi de 28 octombrie, între stațiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.

Articolul precedentAtenție șoferi. Lucrări pe Autostrada București – Constanța
Articolul următorExercițiu de protecție civilă, vineri, în Constanța. Vor fi restricții de circulație