Polițiștii constănțeni spun că s-au autosesizat după ce au văzut și înregistrările făcute de camerele video ale liceului, întocmind un dosar de cercetare penală pe numele agresorului, un elev în vârstă de 17 ani.

„După vizionarea unor imagini captate de camerele de supraveghere ale unității de învăţământ, poliţiştii constănțeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violențe. În continuare vor fi demarate actele procedurale ce se impun în astfel de situaţii, urmând ca la finalizarea anchetei să fie luate măsurile legale ce se impun”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Sursele citate spun că tânăra este victima în acest caz și că poate depune plângere împotriva agresorului în termen de trei luni de la comiterea faptei. De asemenea, acestea au mai precizat că în cadrul cercetărilor se vor stabili și alte aspecte privind comiterea unor alte infracțiuni.

 

Potrivit reprezentanților Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, incidentul s-a petrecut, miercuri, în jurul orei  13.30, când tânăra de 25 de ani, fostă elevă a colegiului, a pătruns pe terenul de sport și a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu.

Dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic. Tânăra a suferit un traumatism cranian și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind apelat serviciul de urgenţe. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor şi a transportat-o apoi la spital.

„Conducerea scolii a informat I.S.J. Constanţa şi a dispus convocarea în regim de urgenţă a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru data de 1.11.2018, ora 10.00, în cadrul căruia se vor stabili sancţiunile ce vor fi aplicate conform legislaţiei în vigoare”, au precizat reprezentanții unității de învățământ.

Articolul precedentCirculația rutieră la trecerea la nivel din Eforie Nord a fost redeschisă
Articolul următorUn semafor verde intermitent din Constanța urmează să fie anulat