Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Network, inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, revine!

Campania se dezvoltă de la an la an, atât în privința numărului de donatori în centrele fixe cât și la caravanele mobile Blood Network. Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA lansează cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge, care a mobilizat mii de oameni din România. În acest an campania începe mai devreme și se desfășoară în perioada 13 mai – 29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România. Ca și în anii precedenți, anul acesta festivalierii vor putea dona atât la centrele fixe, cât și la caravanele mobile. De această dată, caravana poate fi găsită în nouă orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Constanța (29, 30 iunie, Piața Ovidiu).

Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00 – 14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA. Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat și vor atașa o poză cu adeverința de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD la prețul special de 513,94 de lei plus taxe din prețul final de 811,20 lei + taxe al abonamentului

*la NEVERSEA la prețul special de 399 de lei plus taxe din prețul final de 599 lei + taxe al abonamentului

NEVERSEA 2019 va avea loc în perioada 4-7 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2019 va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca.

Articolul precedentConstănțenii, așteptați, sâmbătă, de campioni la “Mișcarea pentru toți”!
Articolul următorO nouă parcare va fi amenajată în cartierul Inel II