Inconștiență fără margini în Maramureș. Un tânăr teribilist, despre care polițiștii spun ca nu era doar băut ci și drogat, a furat mașina prietenului său și a distrus-o după ce a intrat într-un stâlp.

Atât el cât și pasagerul din dreapta au ajuns la spital, însă nu înainte de a da declarații la secție. În loc să conștientizeze gravitatea faptelor, cei doi tineri se filmează și se distrează copios pe marginea incidentului șocant, scrie realitatea.net.

Tinerii teribiliști s-au amuzat după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate din Baia Mare.

Accidentul s-a produs noaptea, și din fericire, nu au fost nimeni rănit în afară de tinerii din mașină. După ce au ieșit din autoturismul distrus și au văzut ce au făcut, singura lor reacție a fost să se amuze și să pună imaginile pe internet. Poliția a intervenit imediat la fața locului, iar cei doi tineri spun că au „împrumutat” mașina de la un alt prieten și au vrut să se distreze. După felul cum vorbeau, oamenii legii sunt de părere că erau nu doar beți, dar și drogați.

Cei doi s-au ales cu mai multe răni în urma impactului violent, pentru că aveau o viteză de aproape 100 de kilometri pe oră, însă părea că nu sunt răniți din cauza stării de ebrietate.

Șoferul a ajuns întâi la spital, iar pasagerul din dreapta a fost dus direct la poliție pentru declarații. Prietenul care le-a împrumutat mașina a ajuns și el la fața locului, după care a ajuns la secție. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentDouă persoane rănite într-un accident la Năvodari
Articolul următorVIDEO Scene șocante, pescar filmat în timp ce se îneca