Polițiștii constănțeni au reținut 2 persoane, în urma a 2 percheziții domiciliare desfăşurate la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt. La acțiune au participat polițiști ai Brigăzii Operațiuni Speciale Constanţa și luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Constanţa.

La data de 9 iunie polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 2 percheziţii domiciliare la 2 persoane bănuite de săvârşirea a 7 infracțiuni de furt, în vârstă de 38, respectiv 39 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut în sarcina unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Constanța, 7 infracțiuni de furt, fapte comise în perioada 23 aprilie-5 iunie pe raza municipiului Constanța.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat 6 biciclete la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, acesta participând la identificarea potențialilor cumpărători ai bunurilor sustrase.

Pe 9 iunie, cei doi bărbați au fost reţinuți de poliţişti pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca pe 10 iunie să fie prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentVIDEO| FC Viitorul U19 este Super Campioana României!
Articolul următorVIDEO| Adolescent înghițit de valuri la Corbu. Scafandrii îl caută