Patru persoane, un bărbat de 68 de ani și o femeie de 58 de ani, și nepoții acestora, de 4 și 7 ani, au murit, marți noapte, după ce a încercat să traverseze cu căruța un pârâu umflat de ploi, într-un sat din județul Tulcea.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Tulcea, ce doi adulți și nepoții acestora, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 7 ani, au fost luați de apele umflate ale unui pârâu din satul Măgurele, comuna Topolog din județul Tulcea, în timp ce încercau să-l traverseze într-o căruță. Deplasați la fața locului, pompierii tulceni au reușit să găsească aproape de miezul nopții două dintre victime, femeia de 58 de ani și băiatul de 4 ani, ambele în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să îi resusciteze, dar niciunul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul. Ulterior, a fost găsit și trupul fetiței de 7 ani, iar apoi salvatorii au trebuit să sisteze căutările bărbatului.

Acestea au fost reluate în cursul dimineții de miercuri, iar după aproximativ două ore, pompierii au reușit să găsească trupul acestuia, la aproximativ jumătate de kilometru de locul în care s-a produs tragedia.

Articolul precedentStadionul echipei FC Viitorul a fost omologat pentru sezonul 2018/2019
Articolul următorJandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică la Concursul Naţional pentru titularizare