Zilele acestea se finalizează lucrările de tăiere a cablurilor aeriene pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Iorga și Mircea cel Bătrân.

Lucrările de aerisire a bulevardului de cabluri se derulează după ce anterior operatorii de rețele de comunicații au introdus cablurile în canalizațiile amenajate în subteran. Ulterior, echipele Primăriei Constanța vor începe să taie stâlpii de beton de pe tot bulevardul Mamaia. În locul lor vor fi montați stâlpi care vor asigura doar iluminatul public.

În acest timp, SC Confort Urban a început tăierea cablurilor neetichetate de pe bulevardul Aurel Vlaicu, după ce echipe ale societăților care dețin rețele de comunicații au etichetat cablurile aeriene.

Este important de precizat faptul că operatorii care nu au respectat termenele de introducere în subteran a rețelelor rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii.

Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea pe trotuarele de pe tronsonul pe care derulează lucrări.

Articolul precedentVreme rece și ploi la Constanța
Articolul următorMărfuri nedeclarate, de aproximativ 77.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră în Vama Veche